Je možné rozdrtené ovocie, alebo len nakrájané pred tým než ho dáme do suda kvasit sparit - zahriat skoro tak ako sa robí kompot a. Robím to už pár rpkov a je to podla man dobré lebo teplom sa zničia nežiaduce baktérie a kavsiny
Novinky
Vhodný termín pálenia
26.06.2012 14:30
Kedy sa teda objednať? Závisí to od úrody ovocia a teda od počtu objednávok.
Najvyťaženejšie bývajú mesiace november, december, január, február a júl vďaka čerešniam. Kto chce páliť napríklad cez víkend v týchto mesiacoch, mal by sa objednaťaj 2 mesiace vopred.
Odporúčam nás...
Čerešne, Višne, divé čerešne - aromaticky najkrajšie pálenky sú práve z nich.
26.06.2012 13:40
Keďže leto je horúce chceme Vás upozorniť na správnu teplotu kvasného procesu, ktorá je maximálne 18 – 20 stupňov sa nesmie prekročiť inak by snaha o kvalitný kvas bola prekazená octovým kvasením.
Pozor čerešne /aj višne/ po 2 týždňoch treba okamžite zaniesť do pálenice!
VITAJTE
14.04.2011 20:36
Spustili sme novú internetovú prezentáciu, na ktorej nájdete okrem obvyklého zoznamu služieb aj prehľad aktualít. Budeme Vás informovať o prebiehajúcich akciách alebo službách ktoré pripravujeme.
Prevádzka pálenice
01.03.2011 18:50
Prevádzka pálenice
Kostolná 89
044 24 Poproč
Príjem kvasu a výdaj destilátov po telefonickej dohode
Mobil: 0905 463 690
palenicapoproc@gmail.com
Novinky
Napíšte nám!
09.08.2011 12:35
Páčilo sa Vám u nás, alebo máte naopak pripomienky k našim službám? Neváhajte a napíšte nám na palenicapoproc@gmail.com . Vaše názory sú pre nás cennými podnetmi k neustálemu zlepšovaniu našich služieb. Navyše, akákoľvek pochvala od spokojného zákazníka je najlepšou odmenou našej práce.