Novinky

Ako kvasiť? AKCIA korekcia pH zdarma!

19.07.2012 12:20
Hlavným predpokladom dobrého výsledku - vysokej výťažnosti kvasu - je dozreté ovocie použité na kvasenie. Dobre vyzreté ovocie má najväčší obsah skvasiteľných cukrov, ľahko sa rozpadá a dobre kvasí. Ideálne pH kvasu je 3. Radi zdarma zmeráme a upravíme. Miešanie kvasu nie je nutné, niekedy...

Marhuľovica, Barackovica

16.07.2012 11:55
MARHUĽOVICA svieži destilát s jemnou vôňou a čistou chuťou s nevtieravou mandľovou dohrou. Zrelé popučené marhule zaliate vodou, pri kvasení pozor na vysoké teploty a o 2-3 týždne šup do pálenice ...

Vhodný termín pálenia

26.06.2012 14:30
Kedy sa teda objednať? Závisí to od úrody ovocia a teda od počtu objednávok. Najvyťaženejšie bývajú mesiace november, december, január, február a júl vďaka čerešniam. Kto chce páliť napríklad cez víkend v týchto mesiacoch, mal by sa objednaťaj 2 mesiace vopred. Odporúčam nás...

Čerešne, Višne, divé čerešne - aromaticky najkrajšie pálenky sú práve z nich.

26.06.2012 13:40
Keďže leto je horúce chceme Vás upozorniť na správnu teplotu kvasného procesu, ktorá je maximálne 18 – 20 stupňov sa nesmie prekročiť inak by snaha o kvalitný kvas bola prekazená octovým kvasením. Pozor čerešne /aj višne/ po 2 týždňoch treba okamžite zaniesť do pálenice!

VITAJTE

14.04.2011 20:36
Spustili sme novú internetovú prezentáciu, na ktorej nájdete okrem obvyklého zoznamu služieb aj prehľad aktualít. Budeme Vás informovať o prebiehajúcich akciách alebo službách ktoré pripravujeme.
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

Novinky

Napíšte nám!

09.08.2011 12:35
Páčilo sa Vám u nás, alebo máte naopak pripomienky k našim službám? Neváhajte a napíšte nám na palenicapoproc@gmail.com . Vaše názory sú pre nás cennými podnetmi k neustálemu zlepšovaniu našich služieb. Navyše, akákoľvek pochvala od spokojného zákazníka je najlepšou odmenou našej práce.

Diskusné okienko - odpovede priamo na stránke.

Dotaz

Milan Martinove | 23.09.2013

Je možné rozdrtené ovocie, alebo len nakrájané pred tým než ho dáme do suda kvasit sparit - zahriat skoro tak ako sa robí kompot a. Robím to už pár rpkov a je to podla man dobré lebo teplom sa zničia nežiaduce baktérie a kavsiny

Pridať nový príspevok